Emekliye ayrılan TÖMER Sekreterimiz Tevfik DOĞAN için veda yemeği verildi.
29 Mayıs 2024 | 10:00

Emekliye ayrılan TÖMER Sekreterimiz Tevfik DOĞAN için veda yemeği verildi.

Özel bir restoranda düzenlenen yemeğe TÖMER Müdürümüz Prof. Dr. Nezir TEMUR, Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa KURT ve Doç. Dr. Haluk GÜNGÖR, eski Müdür Yardımcılarımız Prof. Dr. İhsan KALENDEROĞLU, Doç. Dr. Tayfun HAYKIR ile akademik ve idari personellerimiz katıldı.

Gazi Üniversitesi'ne 40 yıl, bunun içinde TÖMER'e ise 26 yıllık hizmeti için Tevfik DOĞAN'a teşekkür eden Müdürümüz Prof. Dr. Nezir TEMUR  “Mesai arkadaşımız Tevfik Bey'e üniversitemize ve TÖMER'e hizmetlerinden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. TÖMER çatısı altında çalışanlar bir aile. Emekli olunsa da bu aileden kopulmaz. Kendisi emekli olsa da hala ailemizin bir ferdi ve kapımız kendisine her zaman açık. Kendisine emeklilik hayatında ailesiyle mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum. İnşallah bizler de zamanı geldiğinde sağlıklı ve mutlu bir şekilde emekliliğimize kavuşuruz” dedi.

Veda ve teşekkür yemeği için mutlu olduğunu söyleyen Tevfik DOĞAN ise şunları söyledi: “Bu güzel akşam için yöneticilerimize ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizlerden ayrıldığım için üzgünüm. Hakkınızı helal edin. Hepinize çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından emekliye ayrılan Tevfik DOĞAN'a Müdürümüz Prof. Dr. Nezir TEMUR tarafından plaket takdim edildi.

Tevfik DOĞAN'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dileriz.

Veda Yemeği Resimleri-1 Veda Yemeği Resimleri-1 Veda Yemeği Resimleri-1 Veda Yemeği Resimleri-1
background image