TÖMER 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezunlarını Büyük Bir Gururla Uğurladı
8 Haziran 2023 | 16:31

Üniversitemiz Türkçe Öğrenim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni” büyük bir coşkuyla kutlandı. Yaklaşık 100 öğrencinin mezun olduğu program, yoğun ilgi gördü.

TÖMER’de gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, TÖMER Müdürü Prof. Dr. Nezir Temur, Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kurt, Öğr. Gör. Dr. Tarık Demir, öğretim üyeleri, öğrenciler ve konuklar katıldı.

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Gazi Üniversitesi dev bir çınar. Üniversitemiz 1926 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından yaklaşık 100 yıl önce kuruldu” diye konuştu.
TÖMER’deki öğrencileri Gazi Üniversitesinde misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversite olarak tüm dünyaya dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kimseyi ötekileştirmeme mesajı iletmeye çabaladıklarını ifade etti. Misafir öğrencilerin Gazi TÖMER’de iyi bir Türkçe eğitimi aldıklarının da altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar dileyerek Üniversite Rektörlüğü olarak her zaman mezunların yanında olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.

Açılışta konuşan TÖMER Müdürü Prof. Dr. Nezir Temur, eğitimin bir süreç olduğunu söyledi. Gazi TÖMER’e gelen öğrencilerin Türkçe öğrenerek daha da zenginleştiğini vurgulayarak, 1944’ten bu yana 10 binlerce öğrenci mezun ettiklerini söyledi. TÖMER'de sadece Türkçe öğretilmediğini de kaydeden TÖMER Müdürü Nezir Temur, TÖMER'de aynı zamanda Türk kültürünün de anlatılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

Öğrencilerin eğitim yolculuğunun bir bölümünün TÖMER’de tamamlandığına işaret eden TÖMER Müdürü Prof. Dr. Nezir Temur, mezun öğrencileri tebrik ederek konuşmasını noktaladı.

Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve TÖMER Müdürü Prof. Dr. Nezir Temur tarafından verildi.

Tören yapılan dans ve müzik gösterilerinin ardından çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Mezuniyet-1

Mezuniyet-2

Mezuniyet-3

Mezuniyet-4

Mezuniyet-5

 

 

 

 

background image