TÖMER Akreditasyon Toplantıları Yapıldı.
21 Ekim 2022 | 16:33

Merkezimiz Akreditasyondan sorumlu TÖMER Birim Yöneticimiz Prof. Dr. Nezir TEMUR başkanlığında Merkezimiz bünyesinde dört farklı toplantı düzenlenmiştir.

10.08.2022 tarihinde saat 13:30’da gerçekleştirilen Kurumsal Akreditasyon Programı bilgilendirme toplantısına Kalite Komisyonu Birim Danışmanı Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ, TÖMER Birim Yöneticisi Prof. Dr. Nezir TEMUR, Merkez Müdür Yardımcısı ve Birim Kalite Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa KURT, Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Tarık DEMİR, Ar-Ge  Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Haluk GÜNGÖR ve Birim Kalite Üyesi Tevfik DOĞAN katılmıştır. Toplantıda Prof. Dr. Nezir TEMUR tarafından TÖMER Kalite İç Değerlendirme Raporu hakkında bilgilendirme yapılarak hem kalite hem de akreditasyon süreçlerinin tamamlanmasının önemi anlatılmış, bu kapsamda eksik olan çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması gerekliliği vurgulanmıştır. 28.09.2022 tarihinde Merkez Müdürü Prof. Dr. Nezir TEMUR tarafından akademik ve idari personelle yapılan toplantıda Kurumsal Akreditasyon Bilgilendirme Sunumu yapılmıştır.  14.10.2022 tarihinde  Merkez Müdürü Prof. Dr. Nezir TEMUR başkanlığında akademik ve idari personelle yapılan ikinci toplantıda ise eksiklik tespit edilen ve geliştirilmesi gereken noktalarda görev ve sorumluluk dağılımı yapılarak eksikliklerin giderilmesi için planlamalar yapılmış çözüm önerileri tartışılmıştır. İş birliği yapılan kurumlardan anket ve görüşmelerle süreç değerlendirmeleri gerçekleştirilerek gerekliliklere göre eylem planı çıkarılmıştır. 18.10.202 tarihinde G.Ü. Kalite Komisyonu Birim Danışmanı Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ, TÖMER Birim Yöneticisi Prof. Dr. Nezir TEMUR, Merkez Müdür Yardımcısı ve Birim Kalite Sorumlusu Prof. Dr. Mustafa KURT, Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Tarık DEMİR, Ar-Ge  Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Haluk GÜNGÖR’ün katılımıyla gerçekleşen toplantıda da kurum kalitesinin yükseltilmesi ve kalitenin sürekliliğini temin etmesi açısından  akreditasyon sürecindeki eksik ve güçlü yanları tartışılarak, eksiklerin giderilmesi için yapılan çalışmalar üzerinde durulmuştur.

Toplantılarda sürecin işleyişini en doğru şekilde takip edebilmek için çalışma takvimi belirlenmiştir. Başvuru sürecinde yapılması gereken hazırlıklar üzerinde değerlendirmeler yapılarak akreditasyon hakkında farkındalığı artırmak adına yapılacak uygulamalardan bahsedilmiştir.

Akreditasyon Toplantıları-1

   .

 

 

background image