Uluslararası Öğrencilerle İftar Programı Gerçekleştirildi
3 Nisan 2024 | 10:56

Gazi TÖMER'de öğrenim gören uluslararası öğrencilerimizle iftar programı gerçekleştirildi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Gelişli ve Prof. Dr.Ramazan BAYINDIR, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanı Ramazan COŞKUN, Irak Türkmen Cephesi Erbil Milletvekili İmdat BİLAL, Üniversitemizin birim yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Gazi Üniversitesi TÖMER’in 30. yılını kutladığını belirten TÖMER Müdürü Prof. Dr. Nezir TEMUR, Gazi TÖMER’in modern dil öğretim yöntemlerine ve eğitim teknolojileriyle uyumlu yeni projeleriyle 30 yıl önce olduğu gibi günümüzde de Yabancılara Türkçe Öğretimi alanında öncü olmaya devam edeceğini söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ ise Ramazan ayının huzur, barış ve kardeşlik ayı olduğuna değindikten sonra, üniversitemizin uluslararası kimliğinin TÖMER’deki etkinlikler ve kaliteli dil öğretim anlayışı ile daha da geliştiğini belirtti. Rektörümüz ayrıca, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına üniversitemize olan desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Program, TÖMER Sekreteri Tevfik Doğan’a emekliliğinden dolayı adına dikilen fidan sertifikası takdimi ve öğrencilerle fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İftar Programı-1 İftar Programı-1 İftar Programı-1 İftar Programı-1 İftar Programı-1
background image