Duyurular

Gazi Üniversitesi TÖMER 2020–2021 eğitim-öğretim yılı Türkçe kurs kayıtları başlamıştır.

Kayıt için gerekli belgeler:

1- Pasaport

2- 1 adet vesikalık fotoğraf.

3- Banka dekontu

BANKA VE ŞUBE ADI :  Halkbank Gazi Üniversitesi Şubesi.

TÜRKÇE KURSLARI İÇİN HESAP NUMARASI:

TL HESABI İBAN : TR97 0001 2001 2940 0006 0001 60

DOLAR HESABI  İBAN : TR18 0001 2001 2940 0058 1000 88

ALICI ADI:  GAZİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ

SWİFT KODU: TRHBTR2AXXX

*Uzaktan eğitim kayıtlarında tomer@gazi.edu.tr adresine kayıt için gerekli olan belgeleri  göndererek kayıt işlemi yapılacaktır.

*Kurs ücreti ödemelerinde taksit seçeneği isteyenler her kur başlangıcında ücret ödemelerini gerçekleştirerek bir sonraki kura(başarılı olmaları halinde) devam edebilecektir.

Ders programı ve ücret detayları tablosu için tıklayınız.

DERS ve ÜCRET TABLOSU

Gazi University TÖMER 2020-2021 academic year Turkish course registrations have started.

Documents required for registration:

1- Passport

2- 1 Passport photo

3- Bank receipt

BANK:  Halkbank Gazi Üniversitesi Şubesi.
ACCOUNT NUMBERS FOR TURKISH COURSE:
TL IBAN : TR97 0001 2001 2940 0006 0001 60
USD IBAN: TR18 0001 2001 2940 0058 1000 88NT NAME:  GAZİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ
RECIPIENT NAME: GAZİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ
SWİFT KODU: TRHBTR2AXXX

* Registration will be done by sending the documents required for registration to tomer@gazi.edu.tr  for distance education registrations.

* Those who want the installment option in the payment of the course fee will be able to pay the fee at the beginning of each course and continue the next course.

Click for the course schedule and fee details table.

COURSE and FEE TABLE►  DERS ve ÜCRET TABLOSU

AKSEPTANS

*Ülkemize turist vizesi ile giriş yapanların TÖMER’e Türkçe kurs kaydı için artık öğrenim vizesi talep edilmemektedir.

*Öğrenim vizesini kendi istekleriyle almak isteyen öğrenciler Gazi Üniversitesi TÖMER’den ücret karşılığında ACCEPTANCE (Kabul Belgesi) aldıktan sonra ülkelerindeki Türk Büyükelçiliklerine başvurarak “ÖĞRENİM VİZESİ” alabilmektedir. Öğrenim vizesi ile Türkiye’de okumak isteyen öğrenciler, Türkçe kursları tablosunda “I. Yoğun Program” kontenjanında kaydedileceklerdir.

(AKSEPTANS ücreti  100 $’dır. Bu ücret kayıt esnasında öğrenim ücretinden düşülecektir.)

ACCEPTANCE

For those who enter our country with a tourist visa, a student visa is no longer required for Turkish course registration at TÖMER.

Students who want to get their education visa voluntarily can obtain "EDUCATION VISA" by applying to the Turkish Embassies in their country after receiving ACCEPTANCE (Acceptance Certificate) from Gazi University TÖMER for a fee.  Students, who want to study in Turkey with a student visa, will be registered within the "I.Intensive Program" of the table of Turkish courses.

(ACCEPTANCE fee is $ 100. This fee will be deducted from the tuition fee during registration.)