LÖSEV Yetkilileri Gazi Üniversitesi TÖMER'i ziyaret etti.
5 Kasım 2019 | 13:51

“02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında 01.11.2019 Cuma günü Gazi Üniversitesi TÖMER’de uluslararası öğrencilerimize yönelik bir farkındalık çalışması gerçekleştirildi. LÖSEV halkla ilişkiler sorumlusu Tuğçe Gücüyener ve basın sorumlusu Deniz Akşimşek’in müdür yardımcımız Dr. Tayfun Haykır’ı ziyaretlerinden sonra sınıflarımıza geçildi. Lösemi hakkında bilgilendirilen öğrencilerimiz, Lösemili Çocuklar Haftası’nın sembolü olan maskeyi takarak “Maskeni tak, farkındalık yarat!” sloganını, hem Türkçe hem de kendi dillerinde söylediler.

Bu farkındalık etkinliğiyle Gazi TÖMER öğrencileri LÖSEV’in amacı ve çalışmaları hakkında bilgi sahibi olurken aynı zamanda yardımlaşmanın evrenselliğinde birleşerek bir sosyal sorumluluk projesine destek vermiş oldular.